Hopp til innholdet
Vil du reise med Norwegian Cruise Line?
Norwegian cruise line gir deg fantastiske reisemuligheter som er veldig avslappende og ikke minst utrolig opplevelsesrike!
Beautiful views in Geiranger, Geirangerfjord, Norway

Norwegian cruise line er noe som vi alle burde prøve oss på i løpet av livet. Har du drømt om å dra på Cruise? Da er det nok dette cruiset du skal velge. De har en lang historie i bransjen og er godt likt av sine kunder. Det blir ofte booket opp fort, så hvis du har lyst til å dra på cruise lønner det seg å være tidlig ute!

Hvilke cruise finnes det på Norwegian Cruise Line?

Det finnes hovedsakelig båtcruise på Norwegian Cruise Line. Det er et firma som er basert i Miami og derfor kan du finne en rekke ulike typer cruise. Det er vanskelig å liste opp alle typene cruise, rett og slett fordi de endrer seg fra år til år.

Heldigvis så har Norwegian Cruise Line noen ordentlige gode hjemmesider der du kan finne et cruise som passer for deg. De tilbyr alt fra familiecruise til pensjonistcruise, så her bør det absolutt være mulig for deg å finne noe som faller i smak!

Norwegian Cruise Line har noen norske agenter som du kan booke gjennom, eller så kan du prøve deg via deres originale hjemmesider. Dette gjør at du får en oversikt over hva som passer deg og dine behov.

Er det cruise i Europa?

Ja, hos Norwegian Cruise Line så finnes det en rekke cruise i Europa. Du kan for eksempel dra til Middelhavet på et 7 dagers cruise, eller om du foretrekker å dra andre steder så finner du også mer informasjon om dette.

Royal class buss og cruise reiser er også noe du får hos Norwegian Cruise Line. Det som er så spennende er at de ulike byene du drar til vil ha ulike arrangementer, slik at du kan se mest mulig av byene du besøker. Er ikke det ganske kult?

Cruise på dine betingelser

Det som er så bra med Norwegian Cruise Line er at de tilbyr opplegg for alle. Dette gjør at du kan cruise på dine egne betingelser. Du kan dra til en rekke forskjellige land, eller du kan holde deg i et bestemt område. Alternativene er mange!

Royal class buss og cruise reiser gir deg muligheten til å utforske nærområdet med lokale eksperter. Når du booker et cruise med Norwegian Cruise Line kan du også få oversikt over alle de ulike byene som blir besøkt på veien og hva du kan se der ute.

Hvorfor dra på cruise?

Det å dra på cruise er en utrolig behagelig måte å reise på. Det er jo sånn at det å reise på cruise gjør at du kan ta deg tid til å slappe av, istedenfor å stresse på en flyplass.

Royal class buss og cruise reiser er også en herlig måte å reise på, fordi du ikke selv trenger å navigere deg rundt. Det tar jo ofte mye energi å planlegge hvor man skal dra rundt omkring i en by, så det å ha noen som gjør det før deg, gjør alt mye enklere.