Hopp til innholdet
3 tips til å booke en luksusreise på budsjett 

Aldri før har det å reise på ferie vært så populært som det er nå, og de kravene vi har som reisende, er ikke alltid noe som passer med det budsjettet vi har. Men i dag er det heldigvis også mange gode måter vi kan få mer for pengene våre på, slik at vi kan få drømmeferien vår for mindre penger enn vi hadde kunnet ellers. I denne artikkelen skal vi se på 3 av de beste tipsene for å få mer for pengene dine, og ikke minst den ferien du drømmer om. La deg inspirere av dette, så har du mer penger til overs til andre ting på reisen din også. 

01 Finn gode rabattkoder på nett 

I en verden der det er mer konkurranse på markedet enn noensinne før, finnes det utrolig mange gode måter for deg som forbruker, og ikke minst reisende, å finne de aller beste måtene å få mest mulig for pengene dine. Det å finne gode rabattkoder til hoteller er noe som virkelig kan gi deg mer penger i budsjettet ditt, og i dag er det mange spennende måter man kan finne disse på. Noe som ikke var så vanlig før, men som er et bærende element i markedsføringen til mange hoteller i dag, er for eksempel via influensere. 

Det å lete etter disse kodene på nett er derfor ikke den eneste måten du kan finne koder på, du kan også finne dem på Instagram og andre sosiale medier. 

02 Delta i konkurranser 

Det å delta i konkurranser er en annen måte du kan få ting gratis på. Man kan selvsagt si at dette ikke er en måte som er særlig sikker når det kommer til å spare penger, men det er jo noen som skal vinne og det er gode grunner til å delta. For hvorfor ikke gi deg selv sjansen? Det er faktisk også mange reisebyråer som kan snakkes til å la deg reise delvis på deres regning i bytte mot at du deler om det på sosiale medier. Dette krever selvsagt at du har noen følgere, men ofte er det færre enn du tror. 

03 Tenk smart når du bestiller 

  • Bestill i god tid 
  • Bruk incognito mode 
  • Tenk lokalt, det er ofte mange fine steder å bo som er mindre populære, men bedre enn de stedene som er mer mainstream 
  • Velg den nærmere flyplassen 
  • Gjør god og grundig research før du bestiller 
  • Bruk rabattkoder 
  • Bestill opplevelser på forhånd, dette kan ofte spare deg mye penger