Hopp til innholdet
Slik får du den beste ferien i London

London er en av de mange populære feriebyene man kan besøke i Europa, der mange turister drar hvert eneste år. Her kan man oppleve bylivet, men også lære mer om historie og spise god mat. En ferie i London er bra i seg selv, men her skal du få noen tips til å gjøre ferien enda bedre.

Bestill reisen din i god tid

Når man skal ut og reise er det alltid smart å bestille ferien i god tid. Dette kan gjøre det mye billigere, og du har større mulighet for å kunne reise på de datoene du ønsker, og bo på det hotellet du vil.

Hvis du ikke har en spesifikk dato du gjerne vil reise på, så kan også være lurt å være fleksibel med reisedatoene når du skal bestille en reise til London. Det kan nemlig være billigere å reise på ukedager enn i helgene eller i høysesongen.

Velg riktig overnattingssted

London er en stor by, som er vant til å få en hel haug med turister hvert eneste år. Dette innebærer blant annet at det er mange hoteller å velge mellom, som kan passe til ditt behov og ønsket prisklasse.

Ønsker du å bo luksus kan du besøke Connaught Hotel London, the Savoy Hotel eller St. Pancras Renaissance Hotel. Her er det dyrt å bo, men de byr til gjengjeld på fantastiske fasiliteter. Det finnes selvsagt også billigere og enklere hoteller, der du fortsatt kan få en god natts søvn.

Planlegg aktivitetene på forhånd

Det finnes mange ting å se og gjøre i London, og det kan være lurt å planlegge i forveien for å rekke gjennom alt. Kjøper du også et London Pass eller en Sightseeing Pass så kan du få rabatter på ulike attraksjoner i byen. Det viser seg at mange nordmenn skal reise i 2023, men ikke for dyrt. Alle sparetips nyttige!

Bruk offentlig transport

London har et omfattende transportsystem med buss, tog, undergrunn, trikk og båt. Det kan være billigere å bruke offentlig transport enn å leie bil eller ta taxi, og det kan dessuten gjøre ferien din litt mer autentisk. Da kan du ferdes med Londons innbyggere, og se byen på en litt annen måte.

Det er jo også et “must” å se de legendariske røde dobbelt-decker bussene! Du kan også kjøpe en Oyster-kort eller en Travelcard for å gjøre reisen din billigere.