Hopp til innholdet

Hekta på tur

Hekta på tur

Er det noe vi har blitt, så er det hekta på tur. Det er så mange fine turer rundt omkring i Norges land at vi blir helt sjarmert. Dette er en glede vi veldig gjerne vil dele med våre lesere, så vi skal fortelle deg hvordan du kan bli enda mer opptatt av å gå på tur og oppdage nye steder. Det vil gi deg et helt nytt forhold til stedet du bor på nå!

Person som sitter på kanten av et fjell og tar bilde
Fjell med snø

Er du hekta på tur?

Noe som er viktig når man skal begynne å gå på tur, er ordentlig godt turutstyr. Dette kan fås i alle priskategorier, så her skal det absolutt være noe for alle og enhver.Det kan være vanskelig å vite hva man først trenger for å dra på tur, men det trenger faktisk ikke å være så veldig mye. Noe vi anbefaler er å skaffe deg er et ordentlig kart og kompass. Dette er alltid greit!Vi anbefaler deg også å skaffe deg ei lett vannflaske. Dette fordi man fort blir tørst når man begir seg opp fjellene i nærheten. Dette har vi god erfaring med selv. Kanskje du kan få i deg litt fjellvann også?

Båt i Norge

Hvordan bli hekta på tur?

Det er flere måter du kan bli hekta på tur på. Vi anbefaler deg å prøve appen Stolpejakt som en inspirasjon til hvordan du kan benytte deg av nærområdet ditt. Du kan også utvide dette!

Royal class buss og cruise reiser gir deg muligheten til å se en rekke nye steder. Da kommer du garantert til å bli hekta på tur. Noe som er gøy med å prøve andre typer reiser er at de ofte har et solid opplegg, som gjør at du kan finne inspirasjon til dine egne turer!

Dame i eng med blomster i Norge

Hvordan kose seg på tur?

Det du kan gjøre for å kose deg på tur er å bare ta det rolig. Nyt omgivelsene og ta deg en pause for å nyte utsikten. Mange gjør feilen med at de bare prøver å komme fram så fort som mulig.

Med ordentlig godt turutstyr så kan du kose deg lenge. Kanskje du kan få deg ei hengekøye, slik at du kan kose deg ordentlig ute i skogen? Fordelen med disse er at de veier utrolig lite, noe som gjør at du kan ta det med hver gang du er ute og går i tilfelle ånden slår deg!

Hamnøy island, Reine, Lofoten

Hvorfor sove ute?

Det å sove ute er noe av det som er aller best for deg, dette fordi du får utrolig mye frisk luft og du får roen av omgivelsene rundt deg. Det å sove ute er bevist å være bra for deg.

Royal class buss og cruise reiser gir deg muligheten til å prøve noen nye ruter, kanskje du også får muligheten til å sove på noen helt nye steder? Vi er skikkelig glad i å kose oss, og det gjør vi spesielt godt når andre har planlagt turen for oss, så vi bare kan slappe av!