Hopp til innholdet

Trolltunga tur

Trolltunga tur

Trolltunga tur er den perfekte destinasjonen for alle tur interesserte. Dette er en tur som både er populær blant nordmenn, men også utenlandske turister. Trolltunga er spesielt fin på høsten, rett og slett fordi klimaet på Trolltunga er herlig da. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor du bør besøke dette godt likte stedet. Vi tør absolutt å påstå at det er et av de fineste stedene i hele Norge!

3 tips til å booke en luksusreise på budsjett 

Gå Trolltunga tur i sommer

Turtid er noe som er utrolig viktig. Vi nordmenn er jo flinke til å bruke turen som både fysisk og mental avslapping. Det du må huske på med Trolltunga er at det er en ganske lang tur!Dette betyr at du absolutt bør ha trening for å komme deg dit. Det er mange som mener at dette er en ekstra krevende tur, blant annet mener den Norske Turistforeningen dette, så les gjerne deres tips om hvordan du kan gjøre denne turen enklest mulig.Turen til Trolltunga er cirka 15 km lang. Den vil vare cirka 10 timer for noen som er ordentlige gode på å gå. Kanskje du kan benytte våren til å trene deg opp for å dra til Trolltunga?

Snaufjellet

Hvorfor er Trolltunga populær?

Trolltunga er på Hardangervidda, et sted som ligger på Vestlandet. Det ligger mer spesifikt i Odda, noe som er et populært sted for turister å komme, siden man enkelt kan komme seg dit med bil.

Royal class buss og cruise reiser er en leverandør som kan ta deg til Trolltunga om du ønsker dette. Mer om deres tilbud kan du finne på deres nettsider, noe vi absolutt anbefaler deg å gjøre ettersom du vil se en rekke ulike og spennende turer der. De har mye å tilby sine kunder og gjester!

3 tips til å booke en luksusreise på budsjett 

Hvorfor dra til Trolltunga?

Det er mange grunner til å dra på Trolltunga. Hovedmotivasjonen til at mange drar er den fantastiske utsikten. Det er nettopp derfor du bør dra når været er fint, så sommer og høst passer bra.

Turtid er på cirka 10 timer, men det går jo absolutt an å ta seg en rekke pauser og raster på veien. Dette gjør at turen blir mer avslappende. Det finnes en rekke stoppesteder på veien, i form av benker og andre ting så her kan du spise matpakka og nyte den friske lufta rundt deg.

Trolltunga

Trolltunga

Noe vi anbefaler deg er å se når det er mest populært å dra til Trolltunga og unngå det på dette tidspunktet. Sesongen er nok mest fra juni til oktober, men det er høsten som nok er ideelt for norske turgåere.

Royal class buss og cruise reiser gir deg innsikt i når de reiser dit og hvor mye du må betale for å komme deg dit. Dette er ganske rimelig, så absolutt et tilbud du bør sjekke ut. Husk at selve turen må du gå selv, men at firmaet kan få deg til Odda er ikke noe problem!