Hopp til innholdet
De beste mobilappene du kan laste ned til smarttelefonen din før en cruiseferie

Mobilapper kan bidra med flere praktiske ting. Det varierer etter hva som trengs fra en app i hverdagen. Ofte er det enklere å kunne ha det som trengs enkelt tilgjengelig, direkte fra en app i stedet for å måtte søke det opp på nettleseren.

Flere mobilapper er designet for å være kompatible for iOS og Android. En egen app kan for eksempel forenkle muligheten til å gjøre et odds, uten å måtte gå inn på en nettleser. Takket være den moderne teknologien, så har du det som trengs tilgjengelig direkte på appene.

Appene som fullfører turen

Det å dra på cruise kan by på flere severdigheter fra naturlige landskap til sosialisering. Smarttelefonen kan brukes som et verktøy på cruiseferien. Det kan blant annet hjelpe til med planlegging, navigering og læring. Du burde selvsagt sjekke om det cruiset du tar har egen app. Da kan du få orientert deg skikkelig om bord og få all informasjon angående cruiset.

Cruise Finder

I appen Cruise Finder har du muligheten til å bla gjennom de ulike reiserutene, funksjonene og dekkoppsettene fra over 30 cruiserederier. Den gir deg veibeskrivelser til havner og ulike andre avtaler du kan dra nytte av.

Pack the Bag

En app som Pack the bag gjør som navnet antyder, veilede deg med hvordan du skal forberede pakkingen før cruiseferien. Du kan i appen komponere inngående pakking og andre gjøremålslister. Den gir deg forslag innenfor ulike kategorier som klær, medisiner og andre personlige produkter. Appen vil også komme med andre viktige oppgaver som bør gjennomføres, før du drar på cruise. Det kan for eksempel være å skru av lysene eller å vanne plantene. Dette blir dermed en app som hjelper deg med å ikke glemme viktige ting før ferien.

Duolingo

Med appen Duolingo kan du lære deg høflighetsfraser til dit du skal cruise. Appen har flere språk, som du kan lære deg. Du gjør reisen enklere med et forståelig språk. Denne kan lastes ned gratis i tillegg. Det er ikke alle som forstår engelsk på reise. Spesielt ikke om du skal på land og stille spørsmål. Mye av de vanligste tingene å spørre om er hvor toalettet er eller hvor stranden ligger. Duolingo blir derfor en praktisk kamerat å ha med seg i lommen på din neste cruiseferie.

World UV

Dersom du har lett for å bli solbrent kan apper som World UV være behjelpelig. Det å cruise til solrike og tropiske destinasjoner kan enkelt gjøre deg solbrent. Når du kommer fra et land med kjøligere klima, er ikke toleransen på samme nivå som i Syden. Appen kobles til GPS-en på smarttelefonen som analyserer nivåene med UV-stråler i området du befinner deg i. Den informere deg om en foreslått solfaktor og gir advarsler om risikoen for solbrenthet for ulike hudtyper. Husk derfor å ha med deg solkrem med høy solfaktor.

Anti Mosquito – Sonic Repeller

Den innovative appen Anti Mosquito – Sonic Repeller sender en høy lyd fra smarttelefonen som vil frastøte mygg. Det er mulig å justere lyden basert på de vanligste myggartene som befinner seg i området. Dette blir en type app som kan bidra med å redusere myggbitt. Du må selvsagt huske å smøre deg med myggkrem i tillegg.

Spotify

Musikk er noe folk flest hører på. Spotify er en app mange bruker, så om du fremdeles ikke har en er dette en fin anledning å laste ned appen på. Appen er dessuten på norsk. Husk å laste ned spillelistene dine, slik at du kan høre på dem offline. Selv om du er på ferie, er det greit med individuelle pauser innimellom. Egentiden skal ikke undervurderes. I tillegg kan du høre på musikk i lag med andre, ved å koble til en praktisk høyttaler.